Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Nitton stycken traineer som står uppställda i gruvan i Kiruna.

Studiebesök i gruvan i Kiruna. Foto: Edvard Karlsson

Traniee 2019 – nu lämnar vi över till Trainee-2020

Ett år går fort och nu är det dags för oss att lämna över till 2020-års traineegrupp.

Ett fantastiskt traineeår har nått sitt slut, fyllt med intressanta och kunskapshöjande studiebesök, kurser och en hel del aktiviteter. Vi har kommit in i verksamheten och våra befattningar men även blivit en sammansvetsad grupp under året.

Trots att en pandemi satte stopp för planerna under våren hann vi med mycket under traineeåret. Nätverket vi skapat både med varandra inom traineegruppen, Trafikverket och med andra aktörer har vi stor nytta av i vårt fortsatta arbete. Som medarbetare på Trafikverket är det viktigt att hålla användarperspektivet för att skapa så bra lösningar för medborgare och näringsliv som möjligt. Året som trainee har gett många bra inblickar och perspektiv, en raketstart in i arbetslivet. Tillsammans har vi sett cirka 3 000 PowerPoint-slides, vilket kan sammanfatta året som lärorikt och stundvis intensivt.

Tack Trafikverket för att vi haft möjligheten att få vara traineer. Nu är det dags att lämna över till nästa års traineegrupp! Vi blickar framåt och ser fram emot att fortsatt bidra till att göra Sverige närmare och bidra till att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Glöm inte att följa traineerna på Instagram @traineetrafikverket

PS. Ansökan till Trafikverkets traineeprogram öppnar i januari. Är du intresserad? Ansök! DS.

Jenny, Olivia och Matilda, med traineekollegor