Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Högskola/universitetsstuderande

Vi vill vara språngbrädan till din framtida karriär. Har du undrat hur det är att till exempel arbeta som ingenjör, samhällsplanerare eller systemutvecklare på Trafikverket? Eller kanske hur dina teoretiska kunskaper kan tillämpas i verkligheten?

Vi hjälper dig gärna med svaret på dessa och många fler frågor under och efter dina studier. Du som fortfarande studerar kan få en inblick i vår spännande verksamhet genom att söka sommarjobb, praktik eller skriva ditt examensarbete hos oss. Du som är färdig med din utbildning är välkommen att söka våra lediga tjänster eller varför inte söka till vårt populära traineeprogram.

Här får du möjlighet att påverka samhällsutvecklingen och infrastrukturen idag och i framtiden, du kan därmed göra skillnad för många människor och företag, varje dag. Resor och transporter är en stor del av vår vardag.. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi tänka vidare och underlätta livet i hela Sverige. Ett Sverige där alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.