Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Studerande sitter i grupp och diskuterar

Examensarbete

Vi har en bred verksamhet som möjliggör examensarbeten av olika slag. Genom att skriva examensarbete på Trafikverket kan du som student få en inblick i och vara delaktig i utvecklingen av vår spännande verksamhet.

Ett viktigt och värdefullt inslag i Trafikverkets verksamhet är möjligheten att erbjuda studenter examensarbete. Studenterna får möjlighet att lära känna organisationen och att genomföra kvalificerade arbeten inom en rad områden. Vår breda verksamhet möjliggör examensarbeten av många olika slag.

Efterfrågan på examensarbeten varierar, liksom de ämnen som är aktuella. Det beror på att vi arbetar i en föränderlig organisation där verksamheten har olika cykler.

Genom att skriva ditt examensarbete på Trafikverket får du som student möjlighet att vara en viktig del i Trafikverkets framtida utveckling. I och med att uppslagen om ämne för examensarbetena kommer från verksamheten, finns det ett verkligt behov. Examensarbetena är därmed mycket efterfrågade.

Att skriva ditt examensarbete hos oss kan skapa många möjligheter för dig i en framtida karriär på Trafikverket, och det kan bidra till många betydelsefulla insikter för den viktiga samhällsfunktion som vår organisation är.