Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Digital feedback

Vi har sett att det finns ett behov av att fram en digital app som projekt kan använda för att snabbt få in feedback i olika frågor.

Ort

Borlänge

Syfte

Ta fram en digital app som projekt kan använda för att snabbt få in feedback i olika frågor.

Bakgrund

Det finns ett behov av att få snabb återkoppling i olika frågor i stora projekt från projektdeltagare. Att kunna göra det digitalt ligger helt i tiden och kan bidra till att snabbt få en uppfattning om en grupps syn i en viss frågeställning. Det är utgör sedan underlag för hur man ska arbeta vidare och ta beslut om mindre eller större förändringar.

Arbetets innehåll

I arbetet ingår att ta fram krav/behov för en omröstningsapplikation från några projekt. Därefter utveckla applikationen utifrån framtagna krav och testa den inom ett projekt. I examensarbetet bör det ingå en utredning av frågeställningar kopplat till något av områdena arbetssätt projekt, mål&mått och agil styrning av projekt. Frågeställningar tas fram och bestäms i samråd med studenterna.

Metod

Kanban, lämpligt exjobb för två studenter att utföra tillsammans.

Kontaktperson

Pär Kungsmark (kontaktuppgifter finns under "Kontakta oss").

Datum: 2018-06-15