Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Trainee – projektingenjör Investering

Som trainee – projektingenjör stöttar du en eller flera projektledare under hela processen med uppföljning av tidplaner, ekonomi, kontraktskrav samt sammanställning och samordning av underlag inför projektledningens rapportering.

Verksamhetsområde Investering söker fyra projektingenjörer. Som projektingenjör stöttar du en eller flera projektledare under hela processen med uppföljning av tidplaner, ekonomi, kontraktskrav samt sammanställning och samordning av underlag inför projektledningens rapportering. Du bidrar även till att arbetet genomförs enligt de lagar, regler, bestämmelser, riktlinjer, förordningar och interna arbetsinstruktioner som finns.

Arbetet innefattar en stor variation av olika arbetsuppgifter. Du har kontakt med allmänhet, kommuner och leverantörer.

Som trainee ges du möjligheten att växa in i rollen som projektingenjör, med möjlighet att utvecklas till projektledare, och skaffa dig en bred kunskap om Trafikverkets verksamhet.

Tjänsternas placeringsorter är Växjö, Kristianstad, Malmö, Örebro eller Linköping.

För denna tjänst krävs B-körkort.

Rekryterande chefer:
Dennis Andersson 070-724 52 57 (Växjö/Kristianstad)
Maciej Zakrzewski 073-062 27 76 (Malmö)
Johan Rex 070-253 85 02 (Örebro/Linköping)

Investering

Som en av landets största beställare är vårt uppdrag att bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad i anläggningsbranschen och bidra till samhällsutvecklingen. Investering är ett av Trafikverkets fem verksamhetsområden och ansvarar för ca 1500 investerings- och reinvesteringsprojekt för både väg och järnväg.