Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Trainee – projektingenjör Norrbotniabanan

Som trainee – projektingenjör, stöttar du projektet i uppföljning av tidplaner, ekonomi, kontraktskrav samt sammanställning och samordning av underlag inför projektledningens rapportering.

Projekt Norrbotniabanan är en 27 mil ny järnväg mellan Umeå och Luleå. Projektets första etapp är att planera, projektera och bygga en 13 mil ny järnväg mellan Umeå och Skellefteå. Projektet befinner sig nu i huvudsak i ett planerings- och projekteringsskede vilket innefattar framtagande av järnvägsplaner och bygghandlingar. Till sommaren 2018 planeras byggstart på de första 12 km norr om Umeå. Projektets storlek och olika skeden kommer medföra goda utvecklingsmöjligheter för dig.

Som projektingenjör, stöttar du projektet i uppföljning av tidplaner, ekonomi, kontraktskrav samt sammanställning och samordning av underlag inför projektledningens rapportering. Du ingår i ett team med andra projektingenjörer i projektet och olika nätverk inom verksamhetsområde Stora Projekt. Arbetet innefattar en stor variation av arbetsuppgifter. Du har kontakt med allmänhet, kommuner, andra myndigheter och leverantörer.

Som trainee ges du möjligheten att växa in i rollen som projektingenjör, med möjlighet att utvecklas till projektledare, och skaffa dig en bred kunskap om Trafikverkets verksamhet.

Tjänstens placeringsort är Luleå.

För denna tjänst krävs B-körkort.

Rekryterande chef: Lars Bergdahl 070-324 38 68.