Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Trainee – projektingenjör Ostlänken

Som trainee – projektingenjör stöttar du projektet i uppföljning av tidplaner, ekonomi, kontraktskrav samt sammanställning och samordning av underlag inför projektledningens rapportering.

Projektet Ostlänken har i uppdrag att projektera och bygga en ny höghastighetsjärnväg mellan Linköping och Järna. Projektet befinner sig nu i ett planerings- och projekteringsskede samtidigt som produktionen är uppstartad. Projektet har stora utmaningar men också stora utvecklingsmöjligheter för dig.

Som projektingenjör stöttar du projektet i uppföljning av tidplaner, ekonomi, kontraktskrav samt sammanställning och samordning av underlag inför projektledningens rapportering. Risker, sysselsättningskrav samt sociala krav på leverantörerna ska följas upp. Du arbetar också med dokumentation, struktur och administration i projektsystemen. Arbetet innefattar en stor variation av olika arbetsuppgifter. Projektet är väl mediabevakat och du har kontakt med allmänhet, kommuner och leverantörer.

Som trainee ges du möjligheten att växa in i rollen som projektingenjör, med möjlighet att utvecklas till projektledare, och skaffa dig en bred kunskap om Trafikverkets verksamhet.

Tjänstens placering är i Norrköping.

Rekryterande chef: Håkan Gunnar 070-762 25 68.

Stora Projekt

Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi tillsamhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet.