Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Trainee – specialist informationsförsörjning

Som trainee – specialist kommer du att arbeta med att identifiera förändringsinitiativ, driva förändringsarbete och implementera resultaten i vår verksamhet kopplat mot de utvecklingsprojekt som pågår inom Trafikverket.

Digitaliseringen påverkar Trafikverket och vi vill maximera möjligheterna. Just nu pågår stora utvecklingsprojekt inom Trafikverket med fokus på "Digitalisering av tåglägen" och vikten av korrekt information om anläggningen i våra system.

Enheten Järnvägsdata ansvarar för system, verktyg, struktur och arbetssätt för information om järnvägsanläggningen. Vi stödjer dataleverantörer, tar emot dataleveranser, ajourhåller och tillhandahåller den digitala informationen om våra järnvägar till nytta för hela Trafikverket.

Du kommer att arbeta med att identifiera förändringsinitiativ, driva förändringsarbete och implementera resultaten i vår verksamhet kopplat mot de utvecklingsprojekt som pågår inom Trafikverket.

Som trainee arbetar du brett inom detta spännande område och ges möjligheten att växa in i rollen som specialist informationsförsörjning och skaffa dig en bred kunskap om Trafikverkets verksamhet.

Tjänstens placeringsort är Borlänge.

För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap.

Rekryterande chef: Annika Renfors 070-366 53 94.

Underhåll

Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om.