Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Trainee – verksamhetsutvecklare Förarprov

Som treinee – verksamhetsutvecklare arbetar du med att omvärldsbevaka, analysera och utveckla Förarprovs verksamhet genom att strukturera och effektivisera våra arbetssätt.

Arbetet ska ge Förarprovs ledningsgrupp en övergripande analys och tydlig bild av hur olika delar av verksamheten fungerar och bidra till ett tydligt beslutsunderlag där behov av förändring och utveckling identifieras.

I arbetet ingår det att systematiskt utveckla och ta fram relevanta indikatorer och nyckeltal samt prognosarbete, till exempel kring efterfrågan på förarprov och resursplanering. Du kommer också att självständigt planera och driva utrednings- och förändringsprojekt.

Det ingår även att omvärldsbevaka de områden som är relevanta för Förarprov samt analys av hur dessa kan komma att påverka verksamheten på kort och lång sikt.

Tjänstens placeringsort är Borlänge.

För denna tjänst krävs B-körkort.

Rekryterande chef: Kristina Hagberg 070-586 66 84

Förarprov

Förarprov ansvarar för att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Vår verksamhet ska bidra till trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet.