Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Studentmedarbetare

För dig som bedriver heltidsstudier på universitet, högskola eller annan eftergymnasial utbildning, men som inte påbörjat en forskarutbildning finns det möjlighet att bli studentmedarbetare hos oss.

Som studentmedarbetare kan du tillföra nya perspektiv och har "färsk" kunskap inom ditt område, samtidigt som du bidrar med engagemang och idéer till vår organisation. Som Studentmedarbetare är du anställd på deltid vid sidan av dina studier och anställningen får pågå under maximalt fyra terminer och motsvara högst 25 procent av en heltid. Du ska ha fullgjort godkända studier motsvarande lägst 60 högskolepoäng.

Vi lägger kontinuerligt ut annonser för studentmedarbetare. Du kan se de lediga tjänsterna via länken Aktuella uppdrag.

Om du hittar något som du är intresserad av finns uppgifter om kontaktperson i informationen i annonsen. För att visa ditt intresse ber vi dig ta kontakt med kontaktpersonen genom att skicka ett mejl. I ditt mejl bör du presentera dig med ett CV och ett personligt brev som beskriver dig.