Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Kultur och värderingar

Du kommer med all säkerhet att trivas i vår stimulerande arbetsmiljö präglad av arbetsglädje och engagemang. Vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur.

Hos oss lönar det sig med goda prestationer och nytänkande. Vi ger förutsättningar för en innovativ arbetsmiljö där medarbetares kompetens, kreativitet och förmåga att ta ansvar tas tillvara och uppmuntras. Du kommer således att ha en individuell utvecklingsplan då vi vill se dig nå din fulla potential. För oss är det viktigt att känna trivsel därför ger vi dig också möjligheter till en bra balans mellan arbete, familj och fritid genom våra olika förmåner.

För oss är det viktigt med en gemensam kultur där alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund, att vi är pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.