Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Kampanjen På väg till jobbet

På Trafikverket gör du en viktig insats för samhället. Du bidrar till att binda samman landet så att människor kan mötas och varor komma fram både smidigt och ekologiskt hållbart. Vi erbjuder intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Sugen på nya utmaningar?

Vi vet i dag att det finns god kännedom om Trafikverket, men det är färre som vet vilket spännande och brett uppdrag vi faktiskt har. Under kommande 10-årsperiod ska vi bygga ut, rusta upp och modernisera Sveriges infrastruktur för 700 miljarder. Ny järnväg ska byggas, fossilfria transporter utvecklas och godstrafiken digitaliserad, samtidigt som vi ska förvalta det vi redan har. Allt för att trafikanter och gods ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Det är en utmaning som kräver skarpa medarbetare! Är du en av dem? Även om prioriterade målgrupper de närmaste åren är ingenjörer och systemvetare, rekryterar vi löpande till alla våra områden.

På väg till jobbet

Vill du veta mer om vad vi gör på Trafikverket och vilka några av våra utmaningar är? I vår kampanj ”På väg till jobbet” åker vi kors och tvärs genom Sverige och tittar närmare på några av våra arbetsplatser där vi möter medarbetare från olika verksamheter och projekt. Vi ställer nyfikna frågor och får smarta svar. Titta på filmerna så får du se!