Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ekonomihandläggare

Trafikverkets ekonomiavdelning är beroende av administrativt stöd i det löpande ekonomiarbetet. Här är du som ekonomihandläggare med och bidrar med din kompetens.

Som ekonomihandläggare är du ett administrativt stöd till Trafikverkets ekonomiavdelning. Uppgifterna består bland annat utav löpande ekonomiarbete, framtagande av underlag för fakturering och stöd vid ekonomiska avstämningar. Du agerar även stöd i framtagande av budget och prognoser.

För att lyckas som ekonomihandläggare behöver du vara lyhörd, noggrann och strukturerad. Du ska också kunna agera självständigt och klara av att arbeta under tidspress.

Rekommenderad bakgrund: Gymnasieutbildning inriktad mot ekonomi och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Förutsätter goda kunskaper inom Office-paketet. Kunskaper inom Trafikverkets ekonomimodell, affärssystemet Agresso och fakturahanteringssystemet CDI ses som meriterande.

Erfarenhet: Viss yrkeserfarenhet.