Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Grafisk formgivare

Enheten Form och event i Borlänge ansvarar för alla typer av trycksaker som produceras inom Trafikverket. Deras uppgift är att värna om och utveckla Trafikverkets grafiska profil. Här har du som grafisk formgivare en viktig roll inom Trafikverket.

Som grafisk formgivare säkerställer du en professionell hantering av Trafikverkets grafiska profil. Du planerar och utför layout av tidningar och andra publikationer, informationsmaterial och mässmaterial enligt grafiskt profilprogram. Det är ett kreativt arbete som erbjuder en bredd av arbetsuppgifter.

För att lyckas som grafisk formgivare behöver du vara kreativ, stresstålig och flexibel. Att vara strukturerad och ha ordning är lika viktigt som den kreativa nivån, och att alltid se till att leverera med högsta kvalité.

Rekommenderad bakgrund: Högskoleutbildning inom grafisk design och/eller kommunikation eller annan utbildning som anses likvärdig, 180hp.

Erfarenhet: Minst 2 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom grafisk produktion. Mycket goda kunskaper i CS-paketet och Office-paketet. Goda kunskaper i bildhantering. Förstå och ha erfarenhet av att arbeta med profiler och grafiska identiteter.