Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kursplanerare

På Trafikverksskolan i Ängelholm och i Borlänge arbetar Kursplanerare med att planera och samordna genomförandet av kurstillfällen.

Som kursplanerare ansvarar du för all administration före, under och efter genomförandet av varje kurstillfälle inom ett specifikt utbildningsområde. 

Arbetet är varierande och det ingår att schemalägga och boka resurser både vad det gäller lärare och lokaler med mera. Arbetet innebär därför en mängd kontakter med kollegor, lärare, kunder och konferensanordnare med flera.

Din kunskap gör att du blir en naturlig kontaktyta mot våra kunder när det gäller frågeställningar om de kurser och utbildningar du administrerar.

Du samarbetar ofta med våra utvecklingsansvariga som att bistå med att ta fram kurspris och att även skicka offerter. I arbetet används kursadministrativa verktyg.

Resor förekommer då samtliga av våra utvecklare emellanåt har gemensamma möten för att informera varandra och utveckla verksamheten.