Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kursplanerare

Som kursplanerare på Trafikverksskolan ansvarar du för all administration före, under och efter genomförandet av varje kurstillfälle inom ett specifikt utbildningsområde.

Arbetet är varierande och det ingår att schemalägga och boka resurser både vad det gäller lokaler, resurser och kringarrangemang. Arbetet innebär därför en mängd kontakter med kollegor, lärare, kunder och konferensanordnare m.fl. I arbetet ingår även att ta fram statistik och nyckeltal.

Din kunskap gör att du blir en naturlig kontaktyta mot våra kunder när det gäller frågeställningar om de kurser och utbildningar du administrerar.

Du samarbetar ofta med våra Utvecklingsansvariga och du är med och att ta fram kurspris samt att skicka offerter. I arbetet används kursadministrativa verktyg.

Resor förekommer då samtliga av våra utvecklare emellanåt har gemensamma möten för att informera varandra och utveckla verksamheten.

Rekommenderad bakgrund: Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning.

Erfarenhet: Minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med kursadministration och projektadministration.