Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Revisionsledare

Trafikverkets har ett flertal revisionsprojekt, och dessa behöver planeras, genomföras och följas upp. Arbetar du som revisionsledare bidrar du här med din kompetens och ser till att det görs på rätt sätt.

Som revisionsledare på Trafikverket ansvarar du för planeringen, genomförandet och uppföljningen av organisationens revisionsprojekt. Det gör du genom att systematiskt planera, genomföra och följa upp projekten tillsammans med det tilldelade revisionsteam du ansvarar över. I vissa fall deltar du också själv som revisor.

Då du som revisionsledare ansvarar för Trafikverkets revisionsprojekt och revisionsteamet gäller det att du är analytisk, pedagogisk och kan kommunicera samt ha en god samarbetsförmåga. Därtill behöver du vara flexibel och ha hög integritet.

Rekommenderad bakgrund: Högskoleutbildning (120hp) inom teknik, ekonomi eller annan inriktning som bedöms lämplig, alternativt gymnasieutbildning med påbyggnadsutbildning och arbetserfarenhet som också bedöms som lämplig. Samt internationellt godkänd revisorsutbildning och kompetens inom IPPF 1200.

Rekommenderad erfarenhet: Flera års erfarenhet av revision och/eller annat arbete samt god kännedom om Trafikverkets verksamheter. Som revisionsledare krävs också goda ledaregenskaper.