Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Revisor

Ledningens interna styrning och kontroll behöver granskas utifrån analyser av verksamhetens risker. Här bidrar du som revisor med din kompetens.

Som revisor deltar du vid genomförande av Trafikverkets revisionsprojekt, och dessa projekt syftar till att effektivisera och förbättra verksamheten. Mycket av det arbete du utför som revisor går ut på att inhämta dokumentation och fakta och därigenom skapa rekommendationer för verksamheten.

Som revisor gäller det att du är analytiskt, då du också har kontakter med exempelvis chefer och handläggare gäller det även att du kan kommunicera väl, både i tal och skrift samt att du har god samarbetsförmåga då du ofta ingår i ett revisionsteam.

Rekommenderad bakgrund: Högskoleutbildning (180hp) inom teknik, ekonomi eller annan inriktning som bedöms lämplig, alternativt gymnasieutbildning med påbyggnadsutbildning och arbetserfarenhet som också bedöms som lämplig. Internationellt godkänd revisorsutbildning och kompetens inom IPPF 1200.

Rekommenderad erfarenhet – ett par års erfarenhet av revision och/eller annat arbete samt kännedom om Trafikverkets verksamheter.