Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Fyra glada personer kring ett ståbord vid en skärm. Foto: Jens Olof Lasthein

Kompetensutveckling

Vi värdesätter våra medarbetare och vi erbjuder kompetensutveckling på olika sätt, men det är din egen drivkraft och verksamhetens behov som avgör hur du utvecklas hos oss.

Olika utvecklingsmöjligheter

Du har stora möjligheter att utvecklas eller byta jobb internt hos oss. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden, varierande yrken och spännande arbetsuppgifter. Du kan utvecklas som chef, projektledare, specialist, byta verksamhet eller befattning. Vi tycker att det är positivt att våra medarbetare har möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling under hela sitt yrkesliv, speciellt eftersom våra förutsättningar ändras allt snabbare och vi med dem.

Kompetensutveckling

Vi vill att du som medarbetare utvecklas hos oss. Du tar tillsammans med din chef fram en individuell utvecklingsplan där dina och verksamhetens behov sätts i fokus.

Hos oss är kompetensutveckling mer än bara utbildning, det innebär exempelvis att i du i ditt dagliga arbete ingår i arbetsgrupper, projekt och nätverk, att du samverkar med erfarna och mindre erfarna kollegor, eller att du växlar mellan olika arbetsuppgifter. På så sätt bygger vi in lärandet i det dagliga arbetet.