Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafiken genom Stockholms stad på natten

Ledarskap

Styr utvecklingen av Sveriges infrastruktur hos oss. Som chef på Trafikverket bidrar du tillsammans med dina medarbetare till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället.

Trafikverket arbetar för ett Sverige där alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Det är en verksamhet som är både spännande och utmanande. Ansvaret för samhället är en viktig faktor för många trafikverkare som brinner för att bidra till en positiv utveckling. Ditt och dina medarbetares engagemang gör skillnad för många människor och företag varje dag, varje minut.

Ett attraktivt chefskap

Att vara chef idag kan vara en utmaning. Rapporter om chefer som får lägga merparten av sin arbetstid på administration istället för ledarskapet är inte ovanliga.

Vi på Trafikverket jobbar hårt med att det ska vara attraktivt att vara chef. Vi brukar säga att vi är med och utformar chefens cockpit från vilken chefen styr. I den ska det finnas alla reglage och instrument som chefen behöver. Dessa ska vara lätta att hitta och de ska vara relevanta. Vi sätter inte dit några som gör att chefen får svårare att styra från sin cockpit och vi plockar heller inte bort något chefen behöver. Chefen ska ha de bästa förutsättningarna för att styra.

Att vara chef i Trafikverket kräver att du är pålitlig, engagerad och modig. Det här är en arbetsplats för dig som vågar anta utmaningen att vara med och se till att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.