Logga in
Logga in

Reparatör till Hönöleden

Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Om jobbet

Vi söker en reparatör till våra fem fartyg på Hönöleden. Hönöleden går mellan Hönö/Öckerö och Lilla Varholmen i Göteborgs skärgård. Färjeledens längd är 2500 meter och överfartstiden är 12 minuter. Till färjeleden hör även en verkstad.

Du är den som fixar och löser problem och som trivs med att jobba enskilt och i grupp, då jobben varierar stort i arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd till helgfri måndag-fredag, men då färjedriften pågår dygnet runt kan insatser på oregelbundna arbetstider förekomma.

Som reparatör kommer du arbeta med samtliga tekniska system ombord; tex. fartygsmotorer, propellersystem, hydraulik, rör-, el- och ventilationssystem samt landanläggningar och färjelägen.

Kvalifikationer

Vi ser att du är lösningsorienterad, ansvarstagande och självständig. Du trivs med att dela med dig av kunskap och samarbeta med andra.

Vi söker dig som

  • har en gymnasieexamen med teknisk inriktning alternativt annan erfarenhet vi bedömer likvärdig
  • har vana att använda digitala verktyg och stödsystem
  • har kunskap och/eller erfarenhet av motorreparation
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har elbehörighet
  • har övriga relevanta utbildningar

Övrig information

Vänligen bifoga ditt CV då det ligger till grund för urvalet i den här processen.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.

På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Distriktschef: Jonas Abrahamsson,
0101230105

SEKO: Åke Ottosson,
0101242839

SACO: Kenneth Toresson,
0101238036

ST: Martin Ovin,
0702239823