Logga in
Logga in

Reparatörer till Fridhems varv och verkstäder

Som reparatör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Om jobbet

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett specialistkompetens inom en rad marintekniska områden.  Fridhems varv och verkstäder är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka. 

Just nu söker vi reparatörer till vår verkstad i Lysekil för att stärka upp vår leverans till våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att utföra underhåll och reparationer på Färjerederiets vägfärjor.

Arbetet sker både på Fridhems varv i Lysekil och ute på Färjerederiets färjeleder så det förekommer resande i tjänsten och övernattningar på annan ort kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik
  • har körkort för personbil
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av el och/eller hydraulik
  • har körkort för lastbil
  • har erfarenhet av motorreparation, svets- och/eller plåtarbeten
  • har erfarenhet av transmissioner, kuggväxlar och/eller hydraulik

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Varvschef Mattias Bergsten,
0101232892

SEKO Åke Ottosson,
0101242839

SACO Kenneth Toresson,
0101238036

ST Henrik Sjödahl,
0739904882