Logga in
Logga in

Varvsreparatör till Fridhems varv och verkstäder

Som medarbetare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Om jobbet

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett specialistkompetens inom en rad marintekniska områden.  Fridhems varv och verkstäder är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka. 

Just nu söker vi en reparatör till vår verkstad i Lysekil för att utbildas till propellerreparatör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att utföra underhåll och reparationer av propelleragregat på Färjerederiets vägfärjor.

Arbetet/utbildning sker både på Fridhems varv i Lysekil och ute på Färjerederiets färjeleder, så det förekommer resande i tjänsten och övernattningar på annan ort kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har körkort för lastbil
  • har erfarenhet av transmissioner, kuggväxlar och/eller hydraulik

Vi söker dig som är lösningsorienterad, ansvarstagande och har en bra samarbetsförmåga.

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Varvschef Mattias Bergsten,
0101232892

SEKO Åke Ottosson,
0101242839

SACO Kenneth Toresson,
0101238036

ST Henrik Sjödahl,
0739904882