Logga in
Logga in

Kundtjänsthandläggare, sommarjobb

Som Kundtjänsthandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.

Sök tjänsten

Om jobbet

Till Förarprovskontoret i Norrköping söker vi nu en kundtjänsthandläggare.

Du kommer att vara Förarprovs ansikte utåt och möta våra kunder i receptionen. I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot våra kunder i receptionen inför körprov eller kunskapsprov, hjälpa kunder innan prov med ex. fotografering, fotoförnyelser för körkort, besvara kundfrågor rörande körkort och de olika körkortsbehörigheterna mm. Du har också kontakt med övriga myndigheter.

Som kundtjänsthandläggare möter du många olika kunder varje dag och ett professionellt kundbemötande är avgörande för att ge kunden bra förutsättningar.

Du kommer ingå i en grupp som har ett väldigt gott samarbete där man alltid hjälper varandra. Du kommer inledningsvis få gå bredvid en erfaren kundtjänsthandläggare så att du på ett bra sätt kommer in i arbetet.

Tjänsten är ett sommarjobb under perioden juni-augusti och du arbetar enligt ett schema.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du som person har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett tydligt sätt samt är respektfull och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du arbetar självständigt, ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du är trygg i dig själv och har god förmåga att behålla ditt lugn under stressade situationer. 

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av arbete i kundtjänst eller reception alternativt annat arbete som inneburit fysiska kundkontakter
  • har B-körkort
  • har god datorvana
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

 Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Placeringsort: Norrköping

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Vi planerar att hålla intervjuer i v. 23-24.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef Lisa Nordberg,
0101234627

SACO Viktoria Andersson,
0101231176

ST Ola Längkvist,
0101243289

SEKO Mats Hamberg,
0101240523