Logga in
Logga in

Vi söker dig som är fena på digital dokumenthantering!

På Trafikverket är du med och bidrar till att underlätta vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Vi söker nu dig som vill bidra med din kompetens inom digital dokumenthantering!

Om jobbet

Vi som arbetar på sektionen Applikationsstöd är ett härligt och engagerat gäng med god gemenskap. Nu söker vi ytterligare kollegor!

Du kommer vara ett viktigt administrativt stöd och jobba nära infrastrukturprojekt som drivs av de olika verksamhetsområdena inom Trafikverket. I rollen som tekniker IT kommer du att ge både interna och externa användare support gällande Sharepoint och/eller ProjectWise. Du bidrar till framgång i infrastrukturprojekt genom din kompetens i dokumenthantering och projektarbete. I rollen ingår bland annat att se till att rätt person har rätt behörighet, ge stöd i dokumenthantering samt lägga upp ytor i projektportaler. Du kommer även att supportera, göra felsökningar och hålla i utbildningsinsatser gällande digital dokumenthantering.

Kvalifikationer

Vem är du?

För den här tjänsten söker vi dig som är självgående och initiativtagande. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, är lyhörd och kan förmedla budskap på ett enkelt sätt. För tjänsten krävs också att du har ett strukturerat, noggrant arbetssätt och en god analytisk förmåga.

Vi söker dig som

  • har minst gymnasieutbildning inom IT eller annan utbildning som är relevant för tjänsten tillsammans med relevant och aktuell arbetslivserfarenhet
  • har aktuell dokumenterad erfarenhet av digital dokumenthantering eller informationshantering, som exempelvis handläggare eller projektadministratör
  • har erfarenhet av att arbeta i dokumenthanteringssystem (exempelvis SharePoint 2013 och 2016, ProjectWise, Ebbot/Ebba eller Chaos)
  • har goda IT-kunskaper och är väl van vid Microsoft Office-paketet
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av anläggningsbranschen, järnväg eller väg
  • har erfarenhet av att arbeta med regelverk för informationshantering
  • har erfarenheter av arbete i Active Directory
  • har kunskaper i Trafikverkets applikationer ex ProjectWise, Chaos, Ebbot/Ebba
  • har tidigare erfarenhet av att hålla i utbildningar/workshops

Övrig information

Placeringsort är Göteborg.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du som vill möjlighet att ha en dialog kring att arbeta hemifrån eller från ett annat Trafikverkskontor ett par dagar i veckan.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer planeras att hållas under vecka 28.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-Hybrid

Sök tjänsten

Rekryterande chef Monica Krook,
0101254952

ST Magnus Hedström,
0101232828

SACO Kjell Israelsson,
0101257225

SEKO Tony Ridderstedt,
0101257441