Logga in
Logga in

Lagerhanterare

Som Lagerhanterare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Om jobbet

Trafikverkets logistikverksamhet är placerad i Nässjö och har ca 80 medarbetare. Inom verksamheten finns produktionsenheter i Nässjö och Sannahed samt enheter för planering, order/leverans, och verksamhetsstöd. Verksamheten omsätter drygt 2.5 mdr och har ca 14 000 artiklar i sortimentet.

Arbetsuppgifter

Trafikverket Logistik försörjer Trafikverkets entreprenader med tekniskt godkänt material under anläggningens hela livslängd. Som logistikstöd säkrar vi försörjningen, ansvarar och samordnar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. Vi har en nationell syn på Trafikverkets totala behov och tror att en tidig dialog med våra samarbetspartners är nyckeln till framgång för alla parter.

 Som lagerhanterare på Trafikverket arbetar du med lagerhantering från godsmottagning till utleverans av material. I dina arbetsuppgifter ansvarar du för lastning och lossning av material, plockning av order som ska levereras till entreprenaden, inventering av lagerartiklar i centrallager och kabelspolning. Det ingår resor för inventering av material i våra lagerställen över hela Sverige vilket kan innebära 5-10 dagsresor/eller med övernattningar i månaden enligt plan.

Arbetstiden är dagtid, schemalagd beredskap ingår.

Kvalifikationer

Som person

  • är du noggrann, strukturerad, initiativrik
  • har du förmågan att arbeta självständig samtidigt som du är bra på att samarbeta
  • har du god logisk problemlösningsförmåga

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning
  • har några års erfarenhet av lagerarbete
  • har körkort för personbil
  • har truckkörkort A-B
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Övrig information

Placeringsort för denna tjänst är Nässjö.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Intervjuer görs via Skype vecka 37-38

Har du frågor angående tjänsten så går det bra att kontakta rekryterande chef, Johan Emilsson, under v.33.

#LI-SP1

Sök tjänsten

Rekryterande chef Johan Emilsson,
0101231286

SACO Richard Ericsäter,
0101232444

ST Catarina Jacobsen,
0101232240

SEKO Morgan Zetterlind,
0101236460

Läs mer