Logga in
Logga in

Produktionsledare järnvägsunderhåll

Letar du efter din nästa utmaning och vill vara med att tänka nytt?

Sök tjänsten

Vi vill ha dig som tar chansen att följa med på en utvecklingsresa där du påverkar och sätter nivån för det framtida järnvägsunderhållet - här pratar vi samhällsnytta! Du kommer i din nyckelroll ha fokus på att delta i utvecklingsarbetet och sedan för produktionen av järnvägsunderhållet i Luleå, Boden och Haparanda-området.

Om jobbet

Som produktionsledare hos oss ingår du i ett team som driver den dagliga produktionen mot verksamhetens mål. Du stödjer Produktionschefen i att leda verksamhet och ansvarar för att leda, styra och följa upp underhållskontrakten utifrån tid, kostnad och innehåll. Du är djupt involverad i samarbetet med våra leverantörer. Din kompetens och personliga egenskaper kommer vara viktiga för att utveckla och driva järnvägsunderhållet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Spännande uppgifter och stora möjligheter att påverka samt kompetensutvecklas. Till din hjälp kommer du ha kompetenta personer i olika befattningar runt omkring dig. Du kommer att tillhöra en av Sveriges största beställarorganisationer.

Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Vi är noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Placeringsort: Luleå eller Boden.

Kvalifikationer

Du har förmågan att överblicka helheten och är lösningsorienterad då du som produktionsledare hanterar flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du har ett affärsmässigt driv och är analytisk med ett öga för siffror och kvalitet samt är en lagspelare som tycker om att samarbeta med andra då rollen innefattar många kontaktytor. Vidare motiveras du av ett aktivt medarbetarskap där du på ett målmedvetet sätt tar ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du är uppmärksam på hur du är en del av och bidrar till helheten.

Vi söker dig som har:

  • aktuell erfarenhet av produktion-/ projektadministration där du följt upp avtal, projektkalkyler och tidsplaner i ledande befattning (exempelvis i rollen som projektledare, produktionsledare, arbetsledare eller liknande)
  • aktuell erfarenhet av prognos/ekonomisk uppföljning
  • erfarenhet av förhandling med leverantörer/beställare/kund
  • goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • körkort för personbil

Det är ett plus i kanten och ses som meriterande om du har:

  • erfarenhet från järnväg, med fördel från järnvägsunderhåll
  • kunskap inom entreprenadjuridik

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten har du möjlighet att till en del arbeta hemifrån.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Första intervjun sker digitalt via Skype.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef: Håkan Äijä,
0101241844

SACO: Richard Ericsäter,
0101232444

ST: Catarina Jacobsen,
0101232240

SEKO: Morgan Zetterlind,
0101236460

Chefens chef: Fredrik Rosendahl,
0101239392