Logga in
Logga in

Är du vår nya administrativa koordinator med fokus på kommunikation?

Som koordinator med inriktning kommunikation på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Programorganisationen för Ostlänken har uppdraget att bygga 16 mil ny järnväg mellan Järna och Linköping. En nödvändig förstärkning av järnvägens kapacitet som bidrar till kortare restider, hållbara transporter och bättre punktlighet i tågtrafiken. Vi behöver dig till program Ostlänken och vi tror att du kommer att gilla att jobba hos oss!

Om jobbet

I rollen som administrativ koordinator med inriktning kommunikation blir du en spindel i nätet i en stor organisation med ett komplext uppdrag. Du planerar, samordnar, genomför och följer upp dina uppdrag som kommer att variera beroende på vad som är på agendan för Ostlänken.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Olika uppgifter inom internkommunikation så som uppdateringar av Ostlänkens webb-portal, och genomförande av enkäter, sammanställa internt kommunikationsmaterial som nyheter, intervjuer med medarbetare och olika presentationsmaterial.

- Administration i samband med möten som arrangeras för allmänheten (ex. i samband med samråd och öppet hus).

- Vara administrativt stöd till programmets kommunikatörer, ledning och verksamhetsstyrning med bland annat diarieföring och support vid arrangerande av digitala möten

Du kommer att tillhöra enheten Verksamhetsstyrning och jobba i huvudsak i vårt team med kommunikatörer men också i vår grupp som arbetar med ledningsstöd

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker dig som är lösningsorienterad och flexibel. Du är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Du har en bra förmåga att planera och strukturera samt har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning inom administration eller motsvarande erfarenhet som bedöms lämplig för tjänsten.
  • Har minst ett par års erfarenhet av arbete med uppdrag inom administration och där kommunikation även varit en del av rollen
  • Har goda IT-kunskaper samt kunskaper i Power Point
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • Har kunskaper i SharePoint
  • Har erfarenhet från offentlig förvaltning

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

På Nya Stambanor är du med och skriver historia genom att bygga ny järnväg som möjliggör ökad kapacitet för gods- och persontrafiken mellan knutpunkterna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi arbetar med helheten - från planering till genomförande och överlämning för drift och underhåll. Du jobbar i stora och komplexa projekt med kunniga kollegor och tillsammans skapar vi nya möjligheter att resa hållbart i Sverige och även ut i Europa.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef Andrea Alex,
0101238295

SEKO Charlotte Olsson,
0101231103

ST Airi Larsson,
0101236243

SACO Viktoria Andersson,
0101231176