Logga in
Logga in

Bli vår Projektledare i dubbelspårsutbyggnaden Hallsberg-Degerön

Vill du vara med och driva ett av Sveriges största järnvägsprojekt - då har vi en spännande tjänst för dig! Som Projektledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige

Sök tjänsten

. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Vi är en enhet inom Stora projekt på Trafikverket, som ansvarar för att bygga dubbelspår på sträckan Hallsberg-Degerön, för att få ett kontinuerligt dubbelspår från Hallsberg och vidare till Europa.

Som projektledare hos oss på får du möjlighet att leda ett projektteam med tekniska specialister, administratörer samt kontrakterade konsulter och entreprenörer. Du ansvarar för helheten när det gäller att leda, styra och följa upp projekt. Du bidrar med motivation och inspiration till ditt projektteam för att skapa en bra arbetsmiljö. I rollen har du kontakt med allmänheten men även med kommuner och andra myndigheter.

Jag som blir din chef heter Linda Lingdell. Jag driver verksamheten framåt med fokus på resultat och med stor tillit till mina medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar. Jag söker nu dig som kan fungera som stöd i projektens framdrift. Enheten du kommer att tillhöra präglas av våra ledord; glädje, generositet och engagemang.

Din utveckling

Du kommer att tillhöra en av Sveriges största beställarorganisationer, och den samlade projektledarkompetensen hos våra cirka 1 000 projektledare är unik.

Som projektledare har du tillgång till olika forum för erfarenhetsutbyten, nätverk, utbildningar samt talang- och utvecklingsprogram.

Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer, men vi är samtidigt noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. 

Tjänstens placeringsort är Örebro, men du kommer även att resa för att följa upp produktionen utefter sträckan Hallsberg-Degerön.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du en ledare som bygger förtroende, klargör riktning och levererar resultat. Du samarbetar och har en god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Som ledare har du lätt för att skapa delaktighet och att vara flexibel vid förändrade förutsättningar. Vidare skapar du god struktur i ditt arbete och trivs när du får använda din analytiska problemlösningsförmåga.

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120p) med teknisk inriktning, eller annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen som vi kan bedöma som likvärdigt
  • har flera års aktuell erfarenhet i rollen som projektledare, uppdragsledare, projekteringsledare eller liknande roll
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet från utförandeentreprenader
  • har erfarenhet av projekt i produktion som innehåller tunnel, bro eller mark
  • har aktuell arbetslivserfarenhet kopplat till projekt inom järnväg

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer sker via skype och är beräknade att ske under v. 9-10.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Lingdell på telefon 073-817 20 88.

#LI-Hybrid

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-ÅG1

Sök tjänsten

Rekryterande chef Linda Lingdell,
0101237035

SEKO Anna Carlsson,
0101236055

ST Airi Larsson,
0101236243

SACO Roxan Saleh,
0101236222