Logga in
Logga in

Handläggare Teknik till Norrbotniabanan

Som Handläggare teknik hos Norrbotniabanan på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Nu söker vi en Handläggare Teknik med placering i Luleå eller Umeå! Tillsammans bygger vi Norrbotniabanan mellan Umeå och Luleå. En järnväg för snabbare, säkrare och mer miljövänliga resor och transporter.

Om jobbet

I Norrbotniabanan kommer vi att bygga nästan 300 broar! I din roll kommer du att befinna dig i kärnan av verksamheten som säkerställer att vi håller rätt kvalitet på våra handlingar och följer interna regler.

I rollen kommer du att ha en nära dialog med tekniska specialister, projektledare och externa granskare. Du kommer att vara den som överblickar helheten i den här processen och ibland informera andra om hur processen för kontroll av handlingar fungerar.

Som Handläggare teknik är din främsta uppgift att hjälpa projektledare och specialister att handlägga kontrollärenden inom byggnadsverk och geoteknik. Att handlägga kontrollärenden innebär att följa projektspecifika arbetssätt för att säkerställa att handlingar och beslut sparas på rätt sätt och distribueras till de som berörs.

Jag som blir din chef heter Per Vedin. Jag är närvarande, litar på mina medarbetare och kommer inte att detaljstyra dig i ditt vardagliga arbete. För mig är det är det viktigt att mina medarbetare mår bra och har kul på jobbet och att det finns en sammanhållning i gruppen.

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du systematisk och noggrann med god planeringsförmåga. Då rollen innehåller många samarbetsytor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ.

Vi söker dig som

  • har minst gymnasieutbildning
  • har flerårig och aktuell erfarenhet av arbete i en administrativ tjänst
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • har goda kunskaper i Microsoft SharePoint
  • har erfarenhet från en tjänst där diarieföring varit en del av tjänsten
  • har erfarenhet från bygg eller anläggningsbranschen

Övrig information

Möjliga placeringsorter för tjänsten är Luleå eller Umeå

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef Per Vedin,
0101234869

SEKO Anna Carlsson,
0101236055

ST Airi Larsson,
0101236243

SACO Roxan Saleh,
0101236222