Logga in
Logga in

Handläggare Teknik till Norrbotniabanan

Har du erfarenhet av administrativt arbete och vill vara med och bygga Norrbotniabanan? Sök denna tjänst som Handläggare Teknik för möjligheten att jobba i ett unikt projekt med stor påverkan på Sveriges infrastruktur!

Sök tjänsten

Om jobbet

Norrbotniabanan mellan Umeå och Luleå är en järnväg för snabbare, säkrare och mer miljövänliga resor och transporter. Det är ett stort och komplext projekt som inte bara skapar positiva effekter för den norra regionen utan Sverige som helhet. Under projektets gång bygger vi nästan 300 broar, 55 mil nya vägar och 27 mil järnväg - som Handläggare Teknik får du vara med och bidra i detta arbete.

I rollen som Handläggare Teknik kommer du att befinna dig i kärnan av verksamheten som säkerställer ingående data i systemet BaTMan, du ser till att vi håller rätt kvalitet på våra handlingar och följer interna regler. BaTMan (Bridge and Tunnel Management) är ett systemstöd för effektiv förvaltning av bland annat broar, tunnlar, stödmurar och bullerplank. Systemet som är branschgemensamt nyttjas av de flesta broförvaltare och har en viktig uppgift i att ge oss god kontroll över Sveriges många konstruktioner.

Som Handläggare teknik i BaTMan är din främsta uppgift att hjälpa projekteringsledare, projektingenjörer, projekterande konsult och specialister att handlägga kontrollärenden inom BaTMan. Att handlägga kontrollärenden innebär att följa projektspecifika arbetssätt för att säkerställa att handlingar och beslut sparas på rätt sätt för att en överlämning ska kunna ske till förvaltning. Du kommer ha en nära dialog med tekniska specialister, projektledare, projekterande konsult och entreprenörer. Du kommer att vara den som överblickar helheten i processen samt informerar andra om hur processen för kontroll av handlingar fungerar.

Jag som blir din chef heter Carita From och i mitt ledarskap drivs jag av att se andra utvecklas. För mig är det viktigt med proaktivitet och att alla känner att man kan bidra. Sammanhållning och god stämning i gruppen är viktig, det ska vara kul att gå till jobbet. Du som medarbetare har stort eget ansvar, drivs av att tänka nytt och stötta organisationen i att nå våra mål.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du motiveras av ett aktivt medarbetarskap där du på ett målmedvetet sätt arbetar systematisk och noggrant med en god planeringsförmåga. Då rollen innehåller många samarbetsytor både internt och externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och bidrar till helheten genom att samverka med andra.

Vi söker dig som har

  • minst gymnasieutbildning
  • aktuell och relevant erfarenhet av arbete i en administrativ tjänst (inom de senaste 3 åren)
  • goda kunskaper i Office-paket (framförallt Excel)
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • kunskaper i Microsoft SharePoint
  • erfarenhet från en tjänst där diarieföring varit en del
  • erfarenhet från bygg eller anläggningsbranschen
  • erfarenhet av arbete på statlig myndighet

Övrig information

Placeringsort för tjänsten är Luleå eller Umeå. Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten finns det möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer sker initialt via Skype och planeras till v. 19-20.

Du är varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef, Carita From (carita.from@trafikverket.se), om du har frågor om tjänst, verksamhet etc.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.

Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef: Carita From,
0101242087

SEKO: Per-Arne Utbult,
0101232824

ST: Carina Dean,
0101235735

SACO: Christina Pintér,
0101230777