Logga in
Logga in

Projektadministratör

Som Projektadministratör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Program Tvärförbindelse Södertörn är en av våra största investeringar i infrastruktur, och en viktig pusselbit för att skapa en tillgängligare Stockholmsregion. Vägen binder ihop norra, västra och södra Stockholm, och gör det möjligt för människor, varor och tjänster att ta nya, smidigare vägar.

Om jobbet

På program Tvärförbindelse Södertörn värdesätter vi gott samarbete och goda relationer. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter för att utveckla varandra.

Som projektadministratör inom Tvärförbindelse Södertörn bistår du programmet med dokumenthantering, on- och offboarding av medarbetare, inträdeshantering och säkerhet samt publicera dokument och information i Trafikverkets Sharepoint-lösning. Du kommer även att föra anteckningar under möten, diarieföra och lämna ut allmänna handlingar. Det ingår även att administrera förbättringsförslag och remisser samt planera och genomföra interna utbildningar inom administration. Eftersom du ingår i ett team, som tillsammans stöttar varandra, ska du också vara öppen för andra uppgifter när vi löser vårt gemensamma uppdrag.

Kvalifikationer

Vem är du?

För att lyckas som Projektadministratör är du självgående, kommunikativ och fungerar väl i en koordinerande roll. Du tycker om ordning och reda samt är strukturerad och har en god servicekänsla. Du är en viktig person för att arbetsplatsens administrativa rutiner skall fungera och kommer bli spindeln i nätet som hittar smidiga lösningar. Det är till dig medarbetarna kommer med sina frågor om arbetsplatsen.

Vi söker dig som

  • har en godkänd gymnasieutbildning
  • har flerårig arbetslivserfarenhet från en bred administrativ roll
  • har erfarenhet av att diarieföra och/eller utlämning av allmänna handlingar vid myndighet
  • har goda kunskaper i Office-paketet
  • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av Sharepoint
  • har erfarenhet av administration av delegeringar inom systematisk arbetsmiljö (SAM) och/eller byggherrens arbetsmiljöansvar

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Vi planerar att hålla intervjuer via Skype under veckor 23-24

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef Magnus Labor,
0101231349

ST Airi Larsson,
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult,
0101232824

SACO Roxan Saleh,
0101236222