Logga in
Logga in

Projektadministratör

Västlänken är ett av Västsveriges största och mest omtalade projekt. Vill du vara med där det händer?

Sök tjänsten

Om jobbet

Västlänken är ett enormt projekt, med trafikverkstermer kallat program, som spänner sig över många år och har många komplexa utmaningar. Vi inom staben stöttar upp med administrativ kompetens inom bland annat arbetsmiljö, risk, tidsplanering, kvalitet och digital projekthantering. I den här rollen söker vi dig som kan kliva in och ta dig an ett brett administrativt uppdrag där ungefär hälften av din tid handlar om att sköta protokoll och minnesanteckningar och andra hälften administrativ hantering kring olika typer av avtal, utbildningar, säkerhetsskyddsfrågor samt andra förekommande uppgifter. Du har även ett stort ansvar i att samordna programmets diarieföring.

Vi tror att du är en erfaren och engagerad administratör med stor vana av just protokollförande vilket krävs i samband med våra ledningsgruppsmöten. För att arbetet ska fungera krävs det av oss alla att vi är flexibla och modiga så att vi kan ta för oss där det krävs samt vara pålitliga och engagerade så vi håller ut hela vägen.


Kvalifikationer

Som person är du lösningsorienterad och anpassar dig lätt till ändrade omständigheter. Du är trygg i din roll och har förmåga att planera, organisera och dokumentera noggrant. Du kommunicerar på ett tydligt, enkelt och pedagogiskt sätt och är lyhörd och anpassar din kommunikation efter vem du pratar med.

Vi söker dig som har

  • flerårig erfarenhet av protokollförande, gärna i större sammanhang som involverar flera parter
  • erfarenhet av projektadministration
  • har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • mycket goda kunskaper i Excel och övriga Office-paketet
  • godkänd gymnasieutbildning

Det är meriterande om du har

  • erfarenhet av infrastruktur

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.

Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef: Katarina Delvret,
0101238618

ST: Airi Larsson,
0101236243

SEKO: Per-Arne Utbult,
0101232824

SACO: Roxan Saleh,
0101236222