Logga in
Logga in

Vill du vara med och driva arbetet inom civilt försvar, fastigheter

Låter det spännande? Trafikverket stärker organisationen ytterligare inom civilt försvar. Här får du chansen att vara med i uppbyggnaden och driva dessa frågor tillsammans med oss.

Sök tjänsten

  Per-Erik Jonsson, som blir din nya chef, tror på att nyckeln till framgång är kommunikation och att medarbetarna är Trafikverkets viktigaste resurs. "Jag tror på att vi är prestigelösa och hjälper varandra för att nå våra mål. Jag hoppas att du vill vara med på vår resa att utveckla ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem".

Om jobbet

Vill du vara med och skapa morgondagens förvaltning hos Fordonsresurser?

Du får tillsammans med övriga inom teamet vara med och bygga upp, påverka och forma förvaltningsorganisationen.

Du kommer att arbeta med fastigheter inom Fordonsresurser genom att bland annat planera, samordna, genomföra och följa upp investerings- och underhållsåtgärder samt driften. Det ingår även i rollen att utarbeta tillgångssförvaltningsplaner och livscykelhantering för fastigheter, genomföra upphandlingar och inköp av materiel och byggentreprenader. Du har hand om driftfrågor i fastigheterna såsom exempelvis nya behov av fysiskt skydd, ombyggnationer, el, tele, datanät, larm, brandskydd med mera. 

Kvalifikationer

Som person är du analytisk; löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna, ser logik och samband i komplex information eller miljö. Du har lätt att kommunicera och är samarbetsorienterad; anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. I rollen är du strukturerad; arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats samt håller deadlines. Du är kreativ; ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem. I rollen är du självgående; tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

Vi söker dig som har:

  • högskole-eller universitetsutbildning om 180 hp(120p) med ingenjörs eller teknisk inriktning, alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig
  • erfarenhet av offentlig upphandling
  • erfarenhet av arbete med säkerhetsskyddsfrågor såsom brandskyddsarbete, skalskydd och tillträde 
  • körkort för personbil

 Det är meriterande om du har:

  • kunskap om beredskaps- och totalförsvarsfrågor
  • erfarenhet av byggentreprenad
  • erfarenhet av fastighetstekniska frågor och underhåll av ekonomibyggnader t ex förråd och maskinhallar
  • kunskap om Trafikverkets verksamhet

Övrig information

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!


Ansökan

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Trafikverkets Fordonsresurser är en av Trafikverkets resultatenheter och verksamheten drivs i bolagsliknande former. Vårt uppdrag är att ansvara för Trafikverkets fordonspark och beredskapsresurser. Detta inkluderar förvaltning av verksamheten som järnvägsföretag, leverera och hyra ut spårfordon och vägfordon. Uppdraget omfattar även att leverera beredskapsresurser som bandvagnar, tillfälliga broar och elverk. Fordonsresurser ska vara en resurs i samhällets krishantering.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-AH1

Sök tjänsten

Rekryterande chef Per-Erik Jonsson,
0101241747

SEKO Åke Ottosson,
0101242839

ST Jerk Wiktorsson,
0101231104

SACO Bengt Skärlén,
0101231366