Logga in
Logga in

Driven projektingenjör

Välkommen att söka arbete som projektingenjör på underhållsdistrikt syd södra. Som projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige.

Sök tjänsten

Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Som projektingenjör är du ett stöd till projektledare och avlastar och biträder dessa i hela processen. Du stöttar bl.a. i projektens kontinuerliga ekonomiuppföljning, i intern administration, att planerings- och projekteringsprocessen följs och anpassas till uppdraget samt att arbetet genomförs enligt de lagar, regler, bestämmelser, förordningar och interna arbetsinstruktioner som finns. I din roll kommer du även vara delaktig i riskarbetet, delta vid upphandlingar och följa upp tidsplaner. Du kommer att leda interna och externa möten såsom teknikmöten, byggmöten och projekteringsmöten. Du ska även kunna gå in som ersättare för projektledaren. Jag som blir din chef heter Ola Malmberg. Jag driver verksamheten framåt med fokus på resultat och med stor tillit till mina medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar för och utveckla våra leveranser. Detta sker genom aktiv dialog där vi tillsammans bygger förtroende både internt och externt. Jag hoppas du vill vara med på vår resa att utveckla ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem! Jag söker nu dig som kan stödja tre olika projekt samtidigt tillsammans med två projektledare som driver Trafikinformation, Installationssystem i Citytunnel/Hallandsås och Icke linjebunden kraft. Projekten är teknikfokuserade och kräver dig som kan hålla ihop administrativt arbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har erfarenhet från underhåll av järnvägs- eller väganläggningar
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har kunskaper i entreprenadjuridik
  • har erfarenhet och kunskaper från drift och underhåll.
  • har arbetat som projektingenjör i underhållsprojekt tidigare

Vem är du

I rollen som projektingenjör har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Vidare är du teknikintresserad, initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har en god förmåga att planera och strukturera samt har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt.

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan den finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid. Intervjuer planeras via Skype v36. I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad! På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. #LI-hybrid

Sök tjänsten

Rekryterande chef Ola Malmberg,
0101239015

SACO Jonas Sjöholm,
0101238380

ST Stefan Kratz,
0101241783

SEKO Urban Haglund,
0101241702