Logga in
Logga in

Leveransuppföljare

Gillar du också att få det du beställt? Hjälp oss få tågen att rulla i tid och bli vår nästa leveransuppföljare!

Sök tjänsten

Som leveransuppföljare på Bana inom järnväg på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Som leveransuppföljare ingår du i ett team vilket ansvarar för drift och underhåll av järnvägsanläggningen. Genom ditt arbete säkerställs att underhållet utförs på ett korrekt sätt. Detta kommer bidra till ett tillgängligt och robust järnvägssystem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att inom ditt teknikområde enskilt eller tillsammans med dina kollegor driva och utföra leveransuppföljning både ute i fält och via systemuppföljning. Arbetet sköter du huvudsakligen under kontorstid. I rollen ingår även att utifrån iakttagelser som noterats vid leveransuppföljningen bereda underlag inför teknik- och byggmöten samt stödja internt och externt med anläggningskännedom.

Kvalifikationer

Vem är du

Rollen innebär många interna och externa kontakter, därför är det viktigt att du är trygg i dig själv, tydlig i din kommunikation och har en god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv upp ditt arbete. Utöver detta är du initiativtagande och ser självständigt vad som behöver göras och agerar därefter.

Vi söker dig som

  • Har teknisk utbildning som lägst på gymnasienivå eller annan utbildning i kombination med erfarenhet i närtid som vi bedömer likvärdig
  • Har relevant, aktuell och flerårig arbetslivserfarenhet från underhåll av järnvägsanläggningar inom Bana
  • Har god datorvana
  • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • Har körkort för personbil

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid. Möjliga placeringsorter är: Linköping, Västerås, Örebro eller Eskilstuna. Intervju planeras v37 via Skype. Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Svar på frågor kring tjänsten ges från v33. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef Veronica Lindgren,
0101231215

SACO Jonas Sjöholm,
0101238380

ST Stefan Kratz,
0101241783

SEKO Urban Haglund,
0101241702