Logga in
Logga in

Leveransuppföljare Bana

Har vi fått det vi beställt? Som leveransuppföljare bidrar du till ett tillgängligt järnvägssystem genom att säkerställa våra leveranser.

Sök tjänsten

Om jobbet

Som leveransuppföljare bana inom järnväg är din viktigaste uppgift att tillsammans med projektteamet säkerställa att Trafikverket får vad vi beställer. Leveransuppföljning gör du framförallt ute i vår järnvägsanläggning men även till viss del även i tekniska och administrativa system, tex Gus Maximo. Ditt arbete kommer framförallt att utgå från Sundsvall och våra driftområden däromkring. Detta innebär att även om du reser en del i tjänsten, men det är endast övernattningar i undantagsfall.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra systematiska kontroller av leveransuppfyllnader i syfte att följa upp entreprenörens åtagande inom tilldelade entreprenadkontrakt.

I rollen ingår även att:

  • Utifrån iakttagelser som noterats vid leveransuppföljningen, bereda underlag inför teknik- och byggmöten.
  • Stödja internt och externt med anläggningskännedom.
  • Delta vid produktionstekniska möten samt byggmöten vid behov.
  • Ge stöd i ekonomi- och fakturahantering.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du är självgående och tar ansvar för att planera och strukturerar dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och har förmågan att se lösningar i ett helhetsperspektiv samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Vi söker dig som har

  • några års arbetslivserfarenhet från bantekniskt arbete där du fått bred kunskap om anläggningarnas olika delar och hur dessa samspelar i systemet
  • datorvana och erfarenhet av administrativt arbete.
  • körkort för personbil

Det är meriterande om du har erfarenhet från besiktningar. Det är även meriterande om du har arbetat med leveransuppföljning kring arbetsmiljö, i form av exempelvis skyddsronder.

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

Ansökan

För att bidra till en mer fördomsfri och kompetensbaserad process så är det här en helt CV-fri rekrytering. Det innebär att du inte ska bifoga något CV eller andra ansökningshandlingar. För att kunna ansöka så kommer du ändå, på grund av hur vårt rekryteringssystem är uppbyggt, att uppmanas att bifoga CV men bifoga istället ett dokument med dina kontaktuppgifter. Urvalet kommer istället att baseras på svaren du ger på frågorna. Vi bortser helt från ansökningshandlingar som ändå bifogas. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-Hybrid

Sök tjänsten

Rekryterande chef Anna-Pia Lingemyr,
0101243138

SACO Jonas Sjöholm,
0101238380

ST Stefan Kratz,
0101241783

SEKO Urban Haglund,
0101241702