Logga in
Logga in

Leveransuppföljare bana

Har vi fått det vi beställt? Som leveransuppföljare bidrar du till ett tillgängligt järnvägssystem genom att säkerställa våra leveranser.

Sök tjänsten

Om jobbet

Som leveransuppföljare bana är din viktigaste uppgift att tillsammans med projektteamet säkerställa att Trafikverket får vad vi beställer. Leveransuppföljning gör du framförallt ute i vår järnvägsanläggning men även till viss del även i tekniska och administrativa system, tex Gus och Maximo. Ditt arbete kommer att utgå från Göteborg med omnejd och du arbetar dagtid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra systematiska kontroller av leveransuppfyllnader i syfte att följa upp entreprenörens åtagande inom entreprenadkontraktet. Idag gör du detta genom att åka ut i anläggningen. Men utvecklingen går hela tiden framåt och i framtiden hoppas vi att med hjälp av drönare kontrollera delar av anläggningen. Så vem vet - på sikt kanske du kommer styra drönare.?

Det ingår även att:

 • utifrån iakttagelser som noterats vid leveransuppföljningen, förbereda underlag inför teknik- och byggmöten.
 • stötta internt och externt med anläggningskännedom.
 • delta vid produktionstekniska möten samt byggmöten vid behov.
 • ge stöd i ekonomi- och fakturahantering.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du är självgående och tar ansvar för att planera och slutföra dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och har förmågan att se lösningar i ett helhetsperspektiv samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är flexibel och gillar utveckling.

Vi söker dig som har

 • några års arbetslivserfarenhet från bantekniskt arbete där du fått bred kunskap om anläggningarnas olika delar och hur dessa samspelar i systemet.
 • datorvana och erfarenhet av administrativt arbete
 • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • körkort för personbil

Det är meriterande om du:

 • har genomgått utbildningen BBBSBAN - Underhållsbesiktning av banunderbyggnad- och banöverbyggnad
 • har genomgått utbildningen BBBSVXL - Underhållsbesiktning av spårväxlar
 • är erfaren besiktningsman och ska ha genomfört säkerhetsbesiktningar

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

Vad händer här näst:

 • Webbaserade tester skickas ut efter ansökningstiden gått ut

I slutet av vecka 41 gör vi en sammanvägd bedömning av tester och erfarenheter och återkopplar om du går vidare till intervju.

Ansökan

För att göra det lättare för dig att söka tjänsten och samtidigt bidra till en mer fördomsfri rekryteringsprocess är det här en helt CV-fri rekrytering. Det innebär att du inte ska bifoga något CV eller andra ansökningshandlingar. Urvalet kommer istället att baseras på svaren du ger på frågorna. Vi bortser helt från ansökningshandlingar som ändå bifogas.

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. #LI-Hybrid

Sök tjänsten

Rekryterande chef: Emma Sturk,
0101241531

SACO: Jonas Sjöholm,
0101238380

ST: Stefan Kratz,
0101241783

SEKO: Urban Haglund,
0101241702