Logga in
Logga in

Leveransuppföljare med signaltekniskt fokus till Borlänge!

Har vi fått det vi har beställt? Hjälp oss att få tågen att rulla i tid och säkert. Vi söker dig med kompetens inom signalteknik som vill bli vår första leveransuppföljare inom signal!

Sök tjänsten

Om jobbet

Som leveransuppföljare är du där saker och ting händer. Din viktigaste uppgift är nämligen att tillsammans med projektteamet säkerställa att vi får det vi beställer. Ditt sinne för detaljer, hur du bemöter andra, kommunicerar samt samarbetar med andra är viktiga delar i detta då du har mycket samarbeten inom som utanför Trafikverket. Du arbetar framförallt ute i vår järnvägsanläggning men är även till viss del på kontoret där du har stöd av tekniska och administrativa system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar systematiska kontroller av entreprenörers leveranser, med syftet att följa upp deras åtaganden inom tilldelade entreprenadkontrakt. Du arbetar även med särskilt fokus på verksamhetsområde Underhåll distrikt Mitt där du ger stöd till projektledare, underhållsingenjörer och övrig projektverksamhet.

I arbetet noterar du iakttagelser vid leveransuppföljning och bereder underlag inför teknik- och byggmöten, ger internt och externt stöd vad gäller anläggningskännedom, deltar vid produktionstekniska möten, byggmöten och ger både stöd i ekonomi- och fakturahantering, vid framtagande av förfrågningsunderlag och ger stöd i utveckling av framtida kontrakt.

Kvalifikationer

Att arbeta som leveransuppföljare innebär många interna och externa kontakter. Därför är det särskilt viktigt att du är trygg i dig själv, tydlig i din kommunikation och har en god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv upp ditt arbete. Utöver detta är du initiativtagande och ser självständigt vad som behöver göras och agerar därefter.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk utbildning som lägst på gymnasienivå eller annan utbildning i kombination med erfarenhet i närtid som vi bedömer likvärdig.
  • Erfarenhet av signaltekniskt arbete.
  • God datorvana.
  • Körkort för personbil.

Det är meriterande om du har:

  • Goda och relevanta kunskaper från besiktningar utefter järnvägen.
  • Erfarenhet av administrativt arbete.

Övrig information

Denna roll innebär en del resande där övernattning sker i undantagsfall.

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta ett par dagar i veckan hemifrån!

Placeringsort: Borlänge

I denna rekrytering kan webbaserade tester komma att användas som en del i urvalet.

Intervjuer är planerade att genomföras digitalt via Skype under vecka 10-11.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef Sofia Elfving,
0101231518

SACO Jonas Sjöholm,
0101238380

ST Stefan Kratz,
0101241783

SEKO Urban Haglund,
0101241702