Logga in
Logga in

Mottagandekoordinator

Som  Mottagandekoordinator  på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Vi behöver nu stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya, spännande utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår väganläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa anläggningar att underhålla.

Om jobbet

Som mottagandekoordinator jobbar du nationellt med att koordinera arbetet i samband med mottagande av ansvar, anläggning och förvaltningsdata från våra nybyggda och förändrade väganläggningar. Detta innebär att du är länk mellan de verksamheter som bygger och de verksamheter som underhåller väganläggningen. Väganläggningar är alltifrån gång- och cykelvägar till större vägtunnlar med komplex teknik.

Du kommer att arbeta i en nationell enhet vilket innebär att dina kollegor sitter utspridda över hela landet. Trots vår utbredning har vi ett mycket gott samarbete där vi stöttar varandra och har högt i tak.

Kvalifikationer

Vem är du?

För att lyckas som mottagandekoordinator behöver du ha lätt för att bygga förtroendefulla relationer,  vara lyhörd och se vikten av att skapa ett gott samarbete med olika kontaktytor i din omgivning. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Likaså känner du dig  trygg med att arbeta självständigt och strukturerat  och är van vid att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter där ditt lösningsorienterade förhållningssätt och ditt driv tar dig framåt.

Vi söker dig som har  

  • Universitet eller högskoleutbildning på minst  180 hp (120p) med lämplig inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av överlämning eller mottagning av anläggning alternativt erfarenhet av digital projekthantering, datasamordning eller informationshantering.

Det är meriterande om du har

  • relevant erfarenhet från underhåll och/eller byggande av väg.


Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer är planerade att hållas digitalt via Skype 20 april

Möjliga placeringsorter: Solna, Uppsala, Gävle, Luleå.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef: Annika Renfors,
0101239510

SACO: Jonas Sjöholm,
0101238380

ST: Stefan Kratz,
0101241783

SEKO: Urban Haglund,
0101241702