Logga in
Logga in

Underhållsplanerare

Som underhållsplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Sök tjänsten

Om jobbet

Som underhållsplaneraren är du ledningens och avdelningens stöd i VP-arbete, hantering av beställningar för avdelning och enhet, garantisamordning, uppföljning av entreprenader och portföljkoordination. Arbetet bedrivs proaktivt med god framförhållning och i nära kontakt med projektenheterna. Ytterligare uppgifter är att hålla samman arbetssätt genom att stödja i processarbete. Stor vikt läggs på att just kvalitetssäkra planerna samt att samordna för att i tidiga skeden kunna hitta smarta upplägg. Du kommer också följa upp planeringen av åtgärderna och banutnyttjandet. 

Kvalifikationer

Vem är du?

Du är strukturerad och kvalitetsmedveten i dina åtaganden och har en god analytisk förmåga. Du anpassar din kommunikation efter mottagaren. Du har en god samarbetsförmåga, där du både delar med dig av dina kunskaper och anpassar dig för att nå det gemensamma målet.

Vi söker dig som har

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 p) inom samhällsplanering, samhällsbyggnad eller annan utbildning tillsammans med relevant erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig
  • har erfarenhet av att samordna logistiken för flera olika parter inom underhållsplanering, produktionsplanering, flödeshantering, trafikplanering eller i en helt annan roll som har mycket logistik.
  • har erfarenhet av långsiktig planering
  • god datavana
  • körkort för personbil

Det är meriterade om du

  • har erferenhet av eller utbildning i ekonomi

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Sök tjänsten

Rekryterande chef Christer Ahlin,
0101232468

SACO Jonas Sjöholm,
0101238380

ST Stefan Kratz,
0101241783

SEKO Urban Haglund,
0101241702