Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Webbläsare - så fungerar det bäst

Här hittar du bland annat information om vilka standarder vår webbplats följer och vilka webbläsare som vi har testat med för att det ska fungera bäst när du besöker vår webbplats.

Webbplatsen är byggd enligt webbstandarder och riktlinjer för tillgänglighet. Vi testar även med flera webbläsare, telefoner och surfplattor för att verifiera att webbplatsen fungerar korrekt.

Koden är enligt HTML5 och Cascading Style Sheet (CSS) 3.0 samt JavaScript för att fungera bra i så många moderna webbläsare som möjligt.

Webbläsare

Vårt mål är att webbplatsen ska fungera bra i moderna webbläsare på dator, mobiltelefoner och surfplattor.

Vi testar löpande med senaste versionerna av Chrome, Firefox, Internet Explorer, Egde samt inbyggda webbläsare i senaste versionerna av Android och Apple iOS.

Din webbläsare behöver stödja javaScript för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt.

Om du upplever problem med webbplatsen prova först att uppdatera till senaste version av din webbläsare. Om det inte löser problemet får du gärna kontakta oss.

Tjänster

Våra tjänster hittar du under Service & e-tjänster, som du kan använda dygnet runt.

Vissa av våra tjänster kan kräva en speciell webbläsare eller utrustning. Det gäller främst system där du behöver ett användarkonto för att logga in. Våra publika tjänster fungerar med moderna webbläsare.