Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Hitta rätt

Här finns de sökverktyg vi har på vår webbplats för att du ska kunna hitta det som du söker.

Startsidan innehåller aktuell trafikinformation för tåg, väg och färjeleder. I vägkartan kan du välja på många saker att se, till exempel vägarbeten, vägväder, trafikstörningar och kamerabilder av olika slag. Om du väljer "tåg" kan du söka på din station eller ditt tågnummer.

Innehållet på vår webbplats hittar du genom de sex menyalternativen nedan.

  • Nära dig innehåller information om vad som händer i ditt län, till exempel status om våra bygg- och utredningsprojekt och hur de påverkar dig som bor i närheten.
  • Körkort är rubriken med allt om körkortsprov och yrkesförarprov samt vägledning till våra förarprovskontor.
  • Resa och trafik hittar du information om till exempel hur vi underhåller vägar och järnvägar, aktuella projekt inom forskning och innovation, trafiksäkerhet och trafikbuller.
  • Tjänster innehåller alla våra system, tjänster, e-tjänster och öppna data. System och verktyg används främst av företag, kommuner och andra organisationer och är indelade i olika kategorier.
  • Om oss är ingången för dig som vill kontakta oss, veta mer om Trafikverkets verksamhet och vårt uppdrag, hur vi är som arbetsgivare och kanske är intresserad av våra lediga jobb. Här finns även pressinformation och nyheter, även nyheter riktade för dig i branschen.
  • För dig i branschen vänder sig till dig som besöker vår webbplats i din yrkesroll.

Sök

Du kan också hitta innehållet genom att använda sökfunktionen högst upp till höger. Vår "A–Ö" hittar du när du klickar på Sök.
Sök

Alla system från A-Ö

Vi har samlat våra system, verktyg, tjänster och e-tjänster under ingången Tjänster. I denna A-Ö har vi listat dem alla. Alla från A-Ö