Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tvådelad bild: Tcå cyklister på landsväg och en cyklist i stadsmiljö.

Cykelkonferens 9–10 maj 2017

Välkommen till Elmia i Jönköping och årets cykelkonferens!

Cykelkonferensen är Sveriges stora mötesplats för cykelfrågor! Konferensen arrangeras av SKL och Trafikverket och vänder sig främst till dig som jobbar med cykelfrågor i kommunen, regionen, staten eller som konsult inom infrastruktur och samhällsplanering. I år går konferensen av stapeln på Elmia Jönköping.

Under 2017 års konferens fokuserar vi på att få saker gjorda. Med en nationell cykelstrategi i ryggen vill vi inspirera om hur man kan gå från strategi till handling. Under konferensen visas fler goda och konkreta exempel på hur cykelfrågor och cyklandet kan främjas – både handfast i förhållande till olika lokala förutsättningar och organisatoriskt. Vi hoppas även kunna belysa ämnen som alternativa finansieringsmöjligheter och cykelturism samt bjuda på spännande tankar och idéer om utvecklingen på området i framtiden.

Jönköping är värdkommun och vi kan lova att det blir en konferens med inspiration och utrymme för diskussion!

All information om konferensen finns i programmet. Sista anmälningsdag var 7 april 2017.
Program för cykelkonferensen