Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Nordisk leverantörsdag genomfördes 21 november

Drygt 750 personer från bygg- och anläggningsbranschen samlades på Folkets hus i Stockholm för att ta del av aktuella affärsmöjligheter och föra dialog med varandra.

Generaldirektör Lena Erixon inledde dagens program från scenen och följdes av presentationer från våra nordiska grannländer. Vi fick då lyssna på affärsmöjligheter från både väg- och järnvägssidan i Danmark, Finland och Norge. Dessa följdes av Trafikverkets aktuella affärsmöjligheter från Syd till Norr.

På plats fanns också våra verksamhetsområdeschefer, projektchefer/projektledare och specialister inom upphandling, miljö- och juridik. Vi varvade scenpresentationer med mingelmöjligheter i dialogstationer där vi erbjöd möjlighet till dialog med enskilda projekt eller ämnen.

På eftermiddagen fanns möjlighet till förbokade B2B möten då våra leverantörer fick möljlighet att ha enskilda möten med projekt. Parallelt med detta hölls seminarier som tog upp olika ämnen som samverkan, sociala krav och erfarenheter från en internationell leverantör.

För ytterligare information och dialog – välkommen att kontakta våra projekt och våra föredragshållare.

Tack alla ni som deltog på Nordisk leverantörsdag!