Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Resultatkonferens JBS om punktlighet, robusthet och kapacitet den 21 mars 2017

Resultatkonferens, JBS – Järnvägsbranschens samverkansforum är en samlad konferens om de resultat som uppnåtts inom forumets arbete för punktlighet, robusthet och kapacitet.

Hela järnvägsbranschen behöver fördjupa samarbetet för att utveckla och stärka kvalitén på järnvägen på ett effektivt sätt. Därför bildades Järnvägsbranschens samverkansforum våren 2016 – ett forum där alla delar av branschen ingår. Ett tiotal organisationer och företag ingår i styrelsen.

I JBS ingår initiativen TTT – Tillsammans för tåg i tid, MPK – Marknadsanpassad planering av kapacitet och Stärkt branschsamverkan. På konferensen deltog beslutsfattare och sakkunniga från hela järnvägsbranschen – från infrastrukturhållare, fordonstillverkare och tågbolag till forskning, fastighetsägare och underhållsentreprenörer.

Konferensen som nu hölls för första gången, är en del av arbetet att nå konkreta resultat tillsammans för en bättre järnväg.

Läs mer om JBS här