Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Halvtid för JBS – nu går vi in i andra halvlek tillsammans, 18 oktober 2018

JBS strategiseminarium ägde rum i Stockholm den 18 oktober och temat var hur vi arbetar med järnvägens värdegrund och förhållningssätt.

JBS har funnits under ett par år och vi har ytterligare ett par år för det gemensamma uppdraget – att tillsammans driva och genomföra förbättringar som är bidrar till järnvägens robusthet, konkurrenskraft och lönsamhet. Därefter kommer en utvärdering göras och ett nästa steg tas. Strategiseminariet ger oss en bra möjlighet att fånga upp lärdomar inför det fortsatta arbetet.

Temat för årets gemensamma möte var hur vi arbetar med järnvägens värdegrund och förhållningssätt. Hur vill vi att formerna för vår samverkan under återstoden av JBS-samarbetet ser ut? Vi kommer att tillsammans gå igenom nuläget i vårt arbete, diskutera hur omvärlden påverkar oss, JBS strategiska mål 2019-2021 och vilka prioriteringar och frågor som är viktiga för att nå dessa mål.

Årets möte genomfördes den 18 oktober i Stockholm. Strategiseminariets deltagare var medarbetare inom JBS parter och deltagare i initiativ och arbetsgrupper. 

Har du frågor, se kontaktuppgifter under Kontakta oss. 

Läs mer om Järnvägsbranschens samarbetsforum, JBS