Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Banner för JBS.

JBS-konferens flyttas till våren 2021

Den pågående pandemin gör att höstens JBS-konferens kommer att flyttas fram till i mars 2021. Då hoppas vi få möjlighet att åter samlas i Stockholm för att diskutera vårt gemensamma arbete inom JBS.

Men, för att ändå få uppdatering kring aktuella utvecklingsfrågor inom branschen presenterar vi i samarbete med Järnvägspodden ett antal speciapoddar som handlar om just detta. Ta möjligheten att lyssna på dem!
 
Det är totalt sex avsnitt som handlar om frågor som berör oss alla i branschen. I varje avsnitt möter du medlemmar från styrelsen som diskuterar frågor som TTT (Tillsammans för tåg i tid), gods och stationer, trafikinformation, kompetens och forskning samt kompetens och underhåll. Du får också möjlighet att lyssna på styrelsens två nya medlemmar, Pierre Sandberg, ny förbundsordförande för Tågföretagen och Monica Lingegård, ny vd för SJ. Hur ser de på behovet av branschsamverkan?

Det första poddavsnittet släpps den 18 september och det sista den 25 september. Du kommer att hitta dem på JBS webbsida, se länk nedan.
 
Väl mött i vår!