Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Banner för JBS.

JBS-konferens 18 september 2020

Nu samlas vi än en gång kring vårt gemensamma arbete för att stärka förtroendet för järnvägen. Kom och lyssna på berättelser om vad som hänt under året. Och, var med och fundera på hur just du och din organisation kan bidra till fortsatt utveckling.

Den 18 september genomför vi årets JBS-konferens efter det att vi fick ställa in den som var planerad i våras. Under konferensen kommer vi bland annat att diskutera situationen med Covid-19 och hur det har påverkat branschen samt hur vi kan planera för återtåget efter att pandemin är över. Vi kommer också att prata om JBS övriga arbete, de prioriterade initiativen och planerna för JBS fram till 2023.
 
Givet situationen med pandemin vill vi lämna förbehållet att konferensen kan komma att genomföras i digital och förkortad form eller som podcast. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och återkommer i god tid om det sker några förändringar.

Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre

Datum:
 Fredag den 18 september 2020

Inbjudan har skickats ut separat.