Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Olycka i en tunnel. Polisbil på plats

Resultatkonferens - Trafiksäkerhet 2020

Årets resultatkonferens trafiksäkerhet väg blir enbart digital. Vi presenterar utfall och analys av trafiksäkerhetsläget på våra vägar och olika aktörer berättar om goda exempel i Nollvisionens anda.

Resultatkonferensen 16 april kommer enbart att sändas digitalt

Årets resultatkonferens i Stockholm är inställd. Vi utvecklar ett alternativt digitalt format istället. Under vecka 13 återkommer vi med mer information om detta.

Vi kommer att korta ned programmet på grund av detta.

Anmäl dig gärna, för att kunna ta del av information om framtida konferenser och för att kunna lämna synpunkter i utvärderingen efter konferensen.

Bakgrund till ändringen

Den 11 mars fattade regeringen beslut om en förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare för att motverka spridningen av covid-19.

Som en följd ställer Trafikverket in, flyttar fram eller ändrar form för ett antal arrangemang av typen invigningar, samråd och öppna hus. Bedömningen grundar sig på antalet förväntade deltagare och med våra besökares samt vår och våra leverantörers personals hälsa i åtanke.

Vi uppdaterar denna webbsida löpande.

Preliminärt program

9.00 Registrering och frukostmingel
10.00

Konferensen inleds

Inledningstal

Anförande av Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon

Anförande av Transportstyrelsens generaldirektör Jonas Bjelfvenstam

Anförande av rikspolischef Anders Thornberg

  Temaområde I: Upphandling och uppföljning
  Lunch
  Temaområde II: Hela Sverige
  Fikapaus
  Temaområde III: Gående och cyklister
16.00 Konferensen avslutas