Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Konferens och variabel hastighet

Resultatkonferens Nationell handlingsplan ITS, 14 november i Stockholm

Konferensen riktar sig till näringsliv, akademi, kommuner, myndigheter och organisationer. Vi vänder oss också till dig som är allmänt intresserad och vill engagera dig inom området intelligenta transportsystem och tjänster, ITS.

Den nationella ITS-strategin beskriver hur Sverige ska ta en ledande roll i utveckling och införande av innovativa transportlösningar till nytta för medborgare, industri och långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Strategin är nu kompletterad och vi har tagit fram en handlingsplan för ITS som vi har levererat till Regeringskansliet. 

Vi vill därför bjuda in till en resultatkonferens där vi redogör för strategin och handlingsplanen samt diskuterar tillsammans hur vi fortsätter utveckla och införa ITS i Sverige, med gemensamma insatser och engagemang.

14 november, Stockholm
Reservera gärna dagen för denna konferens. Skicka in din e-postadress via formuläret under Kontakta oss, så får du inbjudan.

Inbjudan med dagordning skickas ut via e-post under september, då vi även öppnar för anmälan.

Åsa Vagland, Regeringskansliet

Ulrika Wennergren, Trafikverket